Loading...

Kurottajapalvelu

MikaRent tarjoaa kurottajapalvelut rakennustyömaiden vaativiinkin lastaus-, nosto- ja siirtotöihin. Vuokraa meiltä monipuoliset koneet ja lisälaitteet sekä ammattitaitoinen kuljettaja vaativiinkin nostotöihin.

Lempäälässä Realparkin kasvavassa yrityskeskittymässä toimiva MikaRent Oy tarjoaa laadukkaat kurottajapalvelut Pirkanmaan alueella. Sopimuksen mukaan tarjoamme kurottajapalveluita myös muualla Suomessa.

Kurottajapalvelu ja kuljettaja

Tarjoamamme kurottajapalvelut sisältävät niin työhön soveltuvan koneen kuin ammattitaitoisen kuljettajankin. Kone kuljettajineen saapuu työmaakohteeseen sovittuna ajankohtana ja viedään pois, kun työ on valmis. Näin ollen konetta ei tarvitse lähteä erikseen hakemaan, eivätkä työntekijöiden muut työt keskeydy, kun nosto-, lastaus- tai siirtotyön hoitaa siihen koulutettu kuljettaja oikean koneen kera.

Sopiva kurottaja jokaiseen käyttötarpeeseen

Kurottajapalveluidemme perusta on kattava konevalikoimamme, joka tarjoaa oikean koneen jokaiseen muuten nostimella, trukilla tai kauhakuormaajalla tehtävään työhön.

Eri kokoluokan kurottajia täydentää laaja lisälaitevalikoimamme, jonka ansiosta pystymme tekemään monipuolisesti erilaisia nosto-, siirto-, lastaus- ja asennustöitä.

Ammattitaitoinen kuljettaja lisää turvallisuutta

Lisäksi koneen mukana lähetämme työmaalle ammattitaitoisia ja kokeneita kuljettajia, joilla on mielestämme juuri oikeanlaista osaamista vaaditun tehtävän suorittamiseen. Kuljettajalle annetaan aina etukäteen kaikki saatavilla olevat tiedot työmaalla suoritettavasta työstä ja hän tutustuu työtehtäväänsä huolella, tarvittaessa paikan päällä. Pidämme kuljettajiemme osaamista ajan tasalla ja koulutamme heitä tarpeen mukaan.

Ammattikuljettajan käyttäminen on tae turvallisesti ja tehokkaasti suoritetulle työlle. Kun toimiva kone on koulutetun kuljettajan käsissä, ei eteen tule mitään yllätyksiä ja työmaan muut työt etenevät aikataulussa.

Kurottajapalvelu ammattitaitoisella kuljettajalla

Kattava lisälaitevalikoima

Kurottaja on työvälineenä erittäin vahva, ketterä ja monipuolinen. Lisälaitteiksi siihen voidaan liittää mm. henkilökori, vinssi, nostojibi, trukkipiikit, erilaisia kauhoja ja paljon muuta. Näin ollen se soveltuu hyvin monenlaisiin rakennustyömaan työtehtäviin.

Lisälaitevalikoimaamme päivitämme myös asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Laajan lisälaitevalikoiman lisäksi kurottaja liikkuu ongelmitta vaikeissa ja ahtaissakin paikoissa. Se soveltuu apuvälineeksi myös esimerkiksi hankaliin puunkaatotöihin.

Mitä kurottajapalvelumme sisältää?

  • Lastaustyöt
  • Nostotyöt
  • Siirtotyöt
  • Monipuolinen konevalikoima
  • Kattavat lisälaitteet ja varusteet
  • Ammattitaitoinen ja kokenut kuljettaja
  • Selkeä tarjoukseen perustuva hinnoittelu
  • Paikalla kun sovitaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla

Tilaa kurottajapalvelu ammattilaiselta

Kurottajapalveluidemme korkean laadun takaajana ovat huolletut ja toimivat erikokoiset koneet sekä ammattitaitoiset kuljettajat. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Keksimme varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Ota yhteyttä »

Kurottajapalvelussa on mukana myös kuljettaja