Kurottajapalvelu 2018-02-06T13:55:12+00:00
Loading...

Kurottajapalvelut

MikaRent tarjoaa kurottajapalvelut rakennustyömaiden vaativiinkin lastaus-, nosto- ja siirtotöihin. Vuokraa meiltä monipuoliset koneet ja lisälaitteet sekä ammattitaitoinen kuljettaja vaativiinkin nostotöihin.

Kurottajapalvelu ammattitaidollaLempäälässä Realparkin kasvavassa yrityskeskittymässä toimiva MikaRent Oy tarjoaa laadukkaat kurottajapalvelut Pirkanmaan alueella, ja sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Tarjoamamme kurottajapalvelut sisältävät siis sekä työhön soveltuvan koneen, että ammattitaitoisen kuljettajan. Kone kuljettajineen saapuu työmaakohteeseen sovittuna ajankohtana ja viedään pois, kun työ on valmis. Näin ollen konetta ei tarvitse lähteä erikseen hakemaan, eivätkä työntekijöiden muut työt keskeydy, kun nosto-, lastaus- tai siirtotyön hoitaa siihen koulutettu kuljettaja oikean koneen kera.

Kurottajapalveluidemme perusta on kattava konevalikoimamme, joka tarjoaa oikean koneen jokaiseen muuten nostimella, trukilla tai kauhakuormaajalla tehtävään työhön. Eri kokoluokan kurottajia täydentää laaja lisälaitevalikoimamme, jonka ansiosta pystymme tekemään monipuolisesti erilaisia nosto-, siirto-, lastaus- ja asennustöitä. Lisäksi koneen mukana lähetämme työmaalle ammattitaitoisen ja kokeneen kuljettajan, joka tarvittaessa käy tutustumassa työmaahan ja tehtävään työhön jo etukäteen. Ammattikuljettajan käyttäminen on tae turvallisesti ja tehokkaasti suoritetulle työlle. Kun toimiva kone on koulutetun kuljettajan käsissä, ei eteen tule mitään yllätyksiä ja työmaan muut työt etenevät aikataulussa.

Kurottajapalvelut – KONE

Kurottaja on työvälineenä erittäin vahva, ketterä ja monipuolinen. Lisälaitteiksi siihen voidaan liittää mm. henkilökori, vinssi, nostojibi, trukkipiikit, erilaisia kauhoja ja paljon muuta. Näin ollen se soveltuu hyvin monenlaisiin rakennustyömaan työtehtäviin. Lisälaitevalikoimaamme päivitämme myös asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Laajan lisälaitevalikoiman lisäksi kurottaja liikkuu ongelmitta vaikeissa ja ahtaissakin paikoissa. Se soveltuu apuvälineeksi myös esimerkiksi hankaliin puunkaatotöihin.

Kurottajapalvelut – KULJETTAJA

osaava ja palveleva kurottajapalveluLähetämme työmaalle ainoastaan ammattitaitoisia ja kokeneita kuljettajia, joilla on mielestämme juuri oikeanlaista osaamista vaaditun tehtävän suorittamiseen. Kuljettajalle annetaan aina etukäteen kaikki saatavilla olevat tiedot työmaalla suoritettavasta työstä ja hän tutustuu työtehtäväänsä huolella, tarvittaessa paikan päällä. Pidämme kuljettajiemme osaamista ajan tasalla ja koulutamme heitä tarpeen mukaan.

Kurottajapalveluidemme korkean laadun takaajana ovat huolletut ja toimivat erikokoiset koneet sekä ammattitaitoiset kuljettajat. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Keksimme varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Kurottajapalvelut MikaRentilta

  • Lastaustyöt
  • Nostotyöt
  • Siirtotyöt
  • Monipuolinen konevalikoima
  • Kattavat lisälaitteet ja varusteet
  • Ammattitaitoinen ja kokenut kuljettaja
  • Selkeä tarjoukseen perustuva hinnoittelu
  • Paikalla kun sovitaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla