Loading...

Konevuokraus

Konevuokraus onnistuu helposti Lempäälän Realparkissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva konevuokraamo MikaRent Oy tarjoaa kattavaa ja laadukasta konevuokrausta jo useamman vuoden kokemuksella. MikaRentin konevuokraus toimii pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta tarpeen mukaan joustavasti myös muualla Suomessa. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että kuluttajat ja näin ollen meiltä löytyykin valikoimasta eri tarpeisiin sopivia ja eri kokoisia kaivinkoneita ja kuormaajia lisälaitteineen, tiivistyskalustoa, nostimia ja laaja skaala erilaisia käsityökaluja, laitteita ja lisätarvikkeita työmaalle.

Konevuokraus jokaiseen tarpeeseen

Konevuokrausvalikoimamme on räätälöity niin, että se palvelee kattavasti sekä yksityistä henkilöä että suuria yrityksiä. Kuormaajia ja kaivinkoneita meiltä löytyy eri kokoisia ja ne sopivat eri käyttötarkoituksiin. Pienemmät koneet palvelevat yleensä paremmin yksityishenkilöitä ja ne viihtyvät vuokraajalla huomattavasti lyhyemmän ajan verrattuna suuriin yrityksiin, jotka usein tarvitsevat suuremman koneen ja pidemmäksi ajaksi. Pienet koneet ovatkin siis vuokrakohteita, joita kannattaa meiltä kysyä vuokralle lyhyelläkin varoitusajalla. Myös etukäteen tehdyt varaukset onnistuvat kauttamme erittäin näppärästi. Soita siis meille, kun olet konetta vailla. Koitetaan yhdessä ratkaista asia!

Käsityökalujen ja muiden vuokrattavien laitteiden saralla vuokraamme jälleenmyymiämme Stihl ja Husqvarna pienkoneita ja koneita, maantiivistimiä, uppopumppuja, mittauslaitteita, työmaavaloja, työkalukontteja ja roskalavoja, työmaan turvatuotteita, peräkärryjä, kuljettimia, poraus- ja piikkauslaitteita sekä betonintyöstökoneita.

Kaikki koneemme, laitteemme ja niiden lisävarusteet ovat ajan tasalla ja aina hyvin huollettuja. Kalustomme on laaja mutta pyrimme myös jatkuvasti päivittämään valikoimaamme kysynnän mukaan mahdollisimman monipuoliseksi ja niin, että pystyisimme vastaaman asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Konevuokraus isoista pieniin

Konevuokraamossamme työskentelee iloista ja osaavaa henkilökuntaa, jolta saat aina tarvittaessa ohjeistusta ja opastusta vuokrattavan koneen käyttöä varten. Tarjoamme myös kuljetuspalveluita eli sopimuksen koneen tuonti ja haku onnistuvat kauttamme. Henkilökuntamme osaa myös auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi juuri oikean koneen lisälaitteineen.

Käänny meidän puoleemme siis kaikissa konevuokrausasioissasi!

Konevuokraus – miksi valita meidät

  • Kattava konevuokrauskalustomme palvelee sekä yksityisiä että yrityksiä.
  • Kaikki koneemme ovat toimivia ja tuoreita. Lähtökohtaisesti emme tarjoa vuokralle yli 5 vuotta vanhaa kalustoa.
  • Päivitämme konevuokrauskalustoamme kysynnän mukaan.
  • Meiltä saat koneen lisäksi myös kaiken muun tarvittavan; lisälaitteet ja kuljetukset koneelle.
  • Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.
  • Sijaintimme on mitä parhain, meille on erittäin helppo tulla!
Konevuokraus ammattitaidolla