Kaivinkonevuokraus Tampere

Kaivinkonevuokraus Tampereelta koko Suomeen. MikaRent Oy tarjoaa erittäin laadukasta kaivinkonevuokrausta asiakkaan toiveen mukaisesti tarvittaessa ympäri Suomea.

Laaja valikoima erilaisia kaivinkoneita ja lisävarusteita

Meillä on valikoimissa eri kokoisia kaivinkoneita 17 tonniin asti. Koneiden lisäksi tarjoamme vuokralle laajan skaalan erilaisia lisävarusteita kuten kauhoja, kouria ja iskuvasaroita ja muita lisälaitteita. Monipuolisesta valikoimasta löydät siis varmasti koneen ja lisälaitteet kaikkiin tarpeisiisi!

MikaRent palvelee sekä yksityisiä että yrittäjiä. Tämän takia meillä onkin vuokrausvalikoimassamme eri kokoisia koneita eri käyttötarkoituksiin. Pienemmät kaivinkoneet kiinnostavat pitkälti yksityistä vuokraajaa ja niiden keskimääräinen vuokra-aika on lyhyempi kuin suurempien koneiden. Suuremmat koneet ovat pääsääntöisesti vuokralla yrityksillä ja vuokrasopimukset ovat pieniin koneisiin verrattuna huomattavasti pidempiä. Näin ollen pienempiä koneita on yleensä myös paremmin saatavilla kuin isoja koneita.

Aina kannattaa siis soittaa ja kysyä, sattuisiko konetta olemaan vapaana tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Pyrimme myös jatkuvasti päivittämään kalustoamme kysynnän mukaan mahdollisimman monipuoliseksi ja niin, että pystyisimme vastaaman asiakkaidemme tarpeisiin.

Kaivinkonevuokraus Tampere MikaRent Oy

Palvelualtis henkilökuntamme auttaa ja opastaa

Kaivinkoneen saat meiltä vuokrattua iloiselta ja osaavalta henkilökunnalta, jolta saat aina tarvittaessa tärkeät ohjeet koneen käyttöä varten. Meiltä voit hätätapauksessa tiedustella myös kuljettajaa vuokraamallesi koneelle. Koneen kuljetuksen järjestämme myös tarvittaessa. Henkilökuntamme osaa myös auttaa sinua valitsemaan sinun tarpeisiisi juuri oikean koneen lisälaitteineen.

Kaivinkonevuokraus Tampere – Ota yhteyttä tai tule paikan päälle tutustumaan kattaviin kaivinkonevuokrauspalveluihimme!

Kaivinkoneidemme ominaisuudet

Kaivinkonevuokrausvalikoimastamme löydät sekä pienemmät että suuremmat kaivinkoneet, yhdestä tonnista 17 tonniin. Pienin kaivinkoneemme on kapeimmillaan vain 71 cm leveä eli se mahtuu esimerkiksi ovesta sisälle. Pääsy kapeampiin tiloihin käy siis näppärästi ilman, että portteja tai ovia tarvitsee hajottaa.

Kaikki koneemme on varusteltu joko kumiteloilla tai kumilapuilla. Kauhan pyörittäjät löytyvät lähes kaikista koneistamme 2 ton ylöspäin. 1 ton koneissa on kallistuva liitin.

Kaivinkoneemme ovat tuoreita, hyvin huollettuja ja moitteettomasti toimivia. Koneet on varusteltu niin, että ne olisi kuin omaan käyttöön ostettu. Koneissa on siis mm. hyvät työvalot, lisälämmittimet ja lisähydrauliikat, jotka tekevät työstä kätevämpää ja miellyttävämpää sekä monipuolisempaa.

Miksi vuokrata kaivinkone MikaRentiltä?

  • Kaivinkoneemme ovat tuoreita. Lähtökohtaisesti emme tarjoa vuokralle yli 5 vuotta vanhaa kalustoa.
  • Meiltä saat kaivinkoneen lisäksi myös kaiken muun tarvittavan; lisälaitteet ja kuljetukset koneelle.
  • Meiltä saat aina iloista palvelua ja kilpailukykyiset hinnat.
  • Sijaintimme on mitä parhain, meille on erittäin helppo tulla!

Kaivinkonevuokraus Tampere – Ota yhteyttä!